Friday, 29 June 2007

I am anti-social?

mungkin.

aku malas melayan anjing yang suka dengan bayang-bayang sendiri.

Aku bosan menganggap semut yang datang bila aku mempunyai gula sebagai kawan. Apabila kau tiada gula, kau pula yang digigit olehnya. Sakit.

Aku benci melayan tin kosong yang salah faham dirinya ialah teko emas berisi kopi.

Dan aku paling benci tin kosong yang tidak mahu dikitar semula walaupun dia tidak berguna.

untuk pengetahuan kepada semua, aku tidak pernah anti-sosial sebelum ini. tapi aku terpaksa menjadi anti-sosial sebab aku hidup di kalangan manusia yang mempunyai penyakit sosial.

7 comments:

WaWa said...

siapa kata kau anti sosial? mari, kita tunjuk. weh, nanti kalau aku jalan-jalan di bath, mahu jadi tourist guide aku??

rafshan said...

heheheheheh.

aku sukaa sangat sma entry yg nihh =D

tp antisosial tu ada definisi lain, kalau ko nih sbnarnya social withdrawal.

kalau antisocial, cam suka cakap kasar ngan org lain, suka vandelism, suka buat org len sakit hati ngan ko, dll. tu bru antisosial.

aku setuju sgt dgn entry ko kali ni :)

http://www.peppermintfresh.blogs.friendster.com/

Yattie Nopiah said...

sgt mendalam entry kamu ye.
tp,bkn bmakna kamu tu anti social.
cuma kamu elakkn dr org yg berpnyakit sosial tu je..hehe.

sampulnak said...

bagus2 semua org setuju dgn aku hehhehe

1 said...

zeq anti social?? wow unbelievable statement tu. btw i closed my blog until further notice. reason? serve no purpose for me buat masa ni. jap je kot. tc.

crimsonskye said...

Org anti-sosial tu org yang tak tahu beradab. So no, I don't think you're anti-social.

osyim said...

hurm...semua cakap zeq x anti-social...well, aku pun rasa cam tu..kalau orang yang sewel sangat buat apa nak dilayan...(metaphore ko..huh)