Sunday, 17 June 2007

I am a drama queen

hidup aku menjadi sangat dramatik beberapa minggu kebelakangan ini.

sama macam novel dan drama cinta.

selama ini aku selalu kata semua skrip novel adalah sangat yang sangat menggelikan dan memualkan untuk menjadi realiti.

tuhan mahu buktikan aku salah mungkin. sebab aku hidup dalam skrip dan novel yang dulu aku kata memualkan dan menggelikan itu.

aku sangat-sangat berharap hidup aku yang penuh drama ini berakhir dengan

and they live happily ever after.

5 comments:

Wawa said...

kalau kau drama queen,
aku pula queen of teh drama queens.

segala kisah2 novel mmg berlaku.
dan aku tak tahu apa endingnya.

aku tak mahu tahu.

rafshan said...

hehe, ya bah dzeq? biasanya org yg DQ ni, ada istilah lain utk dia. Histrionic Disorder. ada masalah dgn mental & personaliti. heheheh. jan marah :P
eh ko suda jumpa doktor yg aku suruh kau dulu tu?
ndak sabar aku mo tau apa penyebab dia, penat aku carik di buku, cam tiada yg fisiologikk laa

joey said...

amboi hari tu kata drama english skrg nie drama apaplak.. hindustan ker?? amboi nak feelig heroin la pulak.. wakakaka

osyim said...

rafshan/zeq, apa pasal doctor tu??? saja nak tau...

sampulnak said...

wawa : tu la kan, aku sangka imaginasi penulis jak bg novel dia best

joey : ni la drama english dimaksudkan

rashan/osim : aku belum jumpa doktor