Friday, 4 April 2008

The Fonejacker

Aku diperkenalkan dengan rancangan ini oleh bos aku di tempat kerja. Sesungguhnya komedi british tidak pernah mengecewakan aku. Sayangnya, siri-siri british yang aku gemari seperti Mind Your Language dan Fawlty Tower dan yang terbaru Fonejacker mempunyai episod yang sangat sedikit.

di bawah beberapa video yang aku rasa sesuai untuk dijadikan pengenalan untuk rancangan ini.

dan ini website rasmi fonejacker. klik sini.









1 comment:

one sandwich short of a picnic said...

hehe. teringat ali dgn ranjit asik bertekak. tapi mind your language mmg kejap je usia penerbitannya tak silap. skang kat sini pun dh lama tadak repeat. donlod saje zeq kalau ada dan kumpul. bila2 nnt boleh tgk. yg lain zeq sebut tu mg aku taktau.