Sunday, 10 June 2007

Paris

Ya, penuh denga stereotype.

kau mesti pergi eiffel, pergi tgk monalisa di Du lourve, mesti pergi arch de triomphe, notre dame dan la defense. dan juga dineyland.













tapi percayalah. memang berbaloi menjadi sebahagian daripada stereotype itu :)

7 comments:

WaWa said...

oh. dulu masa saya pergi paris, hanya pergi disneyland dan eiffel. :p

wawa said...

oh

i always love paris.
tapi tak dapat lagi ke sana.
sigh.

tgk gambar2 ni sambil dengar lagu the verve - bitter sweet symphony aduhai..

teruja sungguh

Kasyah said...

mahu ke sana...mahu ke sana..tapi tak pernah naik flight lagi..haha

paris is beautiful! :D

joey said...

harus la pic ko letak semua cantik2.. sapa photographer??

sampulnak said...

joey : photographer? apa tu? x tau ... muahahaha.... Hotel Melia Habana - Sol Melia, Habana, Ciego de Avila, Cuba, ko di sana ka skrg?

kasyah : naik kapal terbang buat org muntah.... bueekkk bueekk

wawa : disneyland best kan!!!!!! tak sempat nak round habis pon.....

sampulnak said...

wawa yang satu lagi, ko kenal tak wawa yang satu lagi?

Wawa said...

wawa yang satu lagi ni kenal blog ini daripada wawa yang satu lagi

hehe..

hi there.

sorry for the confusion