Friday, 13 July 2007

Holiday mood again

kepetusan peperiksaan sudah dapat. tidak payah ambil semula tapi tidak juga cemerlang.

duit gaji sudah masuk.

vcd sound of music sudah beli.

tiket bas ke heathrow sudah beli. tapi belum print.

tiket ke prague sudah beli.

hostel di prague sudah book.

tiket ke olomouc sudah check.

tempat tinggal di olomouc sudah comfirm.

tiket ke salzburg sudah check.

tempat tinggal di salzburg sudah comfirm.

tiket train dari stanted airport ke bath akan diurus nanti.

duit akan ditukar hari isnin.

cuti sekali lagi.

happy, happy, happy !!!!!!

4 comments:

azreen said...

hye...
happy oliday.
ei cop!? did i say oliday?!?
arrghhh....tidakkk..kenapa laa korang tgh oliday ni?
:(

1 said...

jeles zeq. boring2, tensi2 leh g jalan2. prague, strasburg. mesti seronok. have fun ya zeq. enjoy to the max, jgn sesiakan peluang yg of coz org mcm aku ni tak dpt rasa. kira tolong enjoy for me skali.

p/s: delete salah, tak delete salah. pindah pn salah. just now pindah balik ke add lama zeq. tak keruan lah rasa. tah bila leh rasa tenang dan aman skit. patutnya online provide benda tu, tp yg sebalik lak jd. sori ya pindah2 zeq. pasni kalau ada drama lg tolong buat bodo je.

rafshan said...

waa bestnya. aku nih, keluar dr bandung pun malas. kawan2 ke bali la jakarta la jogjakarta la. aku di bilik jak. baca buku. heheh

ak uada DVD sound of music tuh. best la cerita dia. heheh

jgn lupa ole2 utk aku k. ndak dpt bg skrg ndak pa. sebab suatu hari nanti kita akan berjumpa juga :)

crimsonskye said...

Rafshan di bilik baca buku ja? Koleksi2 dvd ke mana? :D

Have a fun and safe trip!