Saturday, 15 September 2007

rama-rama di dalam perut

selama setahun aku hidup sendiri.

bangun. makan. tengok youtube. masak. berbuka. sahur. pergi kelas. pergi kerja. siapkan tutorial. naik bas. shopping. order pizza. order falafel. baca blog. tulis blog. euro trip. dan sebagainya.

dan hari ini, aku pindah ke rumah yang akan didiami oleh empat orang lain.

percaya atau tidak. aku rasa sakit dan mahu muntah.

serius. aku tidak tahu macam mana mahu mulakan perbualan apabila mereka kembali ke bath dari malaysia dalam masa dua minggu lagi.

doakan aku berjaya menjadi orang yang boleh bersosial semula.

4 comments:

1 said...

bila sudah selesa jd antisosial mmg susah untuk jd normal semula. kalau boleh pun purak purak. aku faham sgt tu zeq. heh. ni pindah dgn malaysian ke student negara lain ni lak ni.

hopefully semua ok. nnt leh la blog pasal puasa kat bath tu. best ke tak. takkan mkn pizza je bebuka.

Wawa said...

walaupun aku selalu dilihat sebagai seorang yg exrovert, tapi most of the time aku ialah seorang antisosial.

heh.

tempat aku bertapa biasanya dirumah, dan juga dioffice.

sebab itu aku lebih gemar ber YM sahaja.

kalau agak2 malas nak layan, boleh ignore YM itu.

anyway, good luck ya kawan.

sankai said...

permulaan sesuatu yang sukar...get us to it..hahahhah.

good luck..

sampulnak said...

1 : tgl ngan org malaysia :) , berbuka makan maggi je.

wawa : thanks. hahha.. aku pon selalu ignore org kalau dah tension sangat!

sankai : thanks sankai.