Tuesday, 11 March 2008

BAMSA NIGHT 2008

The Curse of Mahsuri





Inilah dia perkara yang membuatkan aku mengalami kesibukan melampau-lampau selama dua minggu.

untuk maklumat lanjut, klik sini.

6 comments:

rafshan said...

hik. jgn lupa bahagian darah putih mengalir lepas dia kena tikan kat dada tu tau. i am curious how u guys will put that scene. hohoo :P

gossip had a word on it. it was not blood. it is milk. susu ibu. hahohoohhehuhwhahwhhahmawhahwahaha

Munie said...

hehehe. bestnya :)

WaWa said...

good luck! :) malam ni kan? haha. thanx tau sebab jemput. tapi tak dapat pergi. busy busy. hoho.

syida said...

hahhaa...rafshan the perv!! =p

cambest je actvty korg,zeq. Kitorang pun ada sket something similar cam korg,tp takla segrand korg.Sy main kompang ng menari Ulek Mayang nnt utk Malaysian Studies project. Xtau la outcome dia camne.Igt senang je nak main kompang,rupanya x.

zeq,jgnla sedih2.hepi2kan diri.

Anonymous said...

hi zeq...best yer ada psembahan macam ni...bile nk upload gambar2 lagi???hehehe...memaksa lak

one sandwich short of a picnic said...

aduh. byk miss ni. sori zeq. hope it was a success and i believe it was. kudos!

dr gambar tu aku tgk mcm well prepared sgt. mcm kat mesia siot!