Saturday, 3 November 2007

hurmmm

tv rumah aku rosak.

bermakna tiada x factor (realiti TV yang hot macam AF di UK). tiada friends untuk ditonton berulang-ulang semasa makan malam. tiada klip video dan iklan untuk dikutuk.

hidup ini sangat sibuk sebenarnya. sibuk dengan hal-hal yang sangat boring. ke kelas dan tutorial dan kerja kursus yang belum disentuh lagi.

kerja aku di dapur semakin demand, selain semakin banyak tanggungjawab,masa bekerja pun semakin bertambah. kadang-kadang aku terpaksa off telefon bimbit untuk mengelak. rasa macam kejam.

semakin sensitif dari hari ke hari. macam mana mahu buang habit sensitif?

dan setiap kali aku menutup mata untuk tidur, aku terfikir hidup aku yang sibuk dan bersendiri sampai tua.

hurmmm.

5 comments:

w a n t w o b u c k l e m y s h o e said...

huhu. surely jgn pikir sejauh masa tua zeq. the world can be funny. the way it works n everything.

tv rosak kene g repair supaya anda tidak lagi kemaruk dan tensi.

kerja tolonglah jgn over ok. hehe. kamu terlalu workaholic kadang2 mungkin tak sedar bila overwork.

dan studilah dgn menjadi diri kamu hingga di tahap ini, nescaya semua akan ok.

sekian mekasey.

Wawa said...

yeah zeq,

life works in a funny way.

very unexpected, very weird.

kan forrest gump cakap,

"life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get"

rafshan said...

http://www.peppermintfresh.blogs.friendster.com/

yg latest aku re-entry jak. yg 3 previous tu yg baru.

"hitch-hiking to the outer space" judul dia.

sama "kotobian tadau do hari raya"

Precious said...

:) you will never know what happens tommorow zeq. just take it easy dear. one day at a time.

:) take care kiddo.

sampulnak said...

wan : wan sorang je anggap zeq workaholic. org lain selalu anggap zeq malas sebab selalu baring je guling2 kat katil kalau ada masa lapang.

wawa n precious : harap2 kotak coklat aku dalam dia ada prince charming.

rafshan : aku link balik blog friendster ko. aku mau curi ayat ko di blog k. jangan marah.